Eveniment

Surse PSD: Nu e exclusă discuţia în USL privind un schimb de ministere

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Mediafax

15.07.2013, 21:49 285

O discuţie în USL privind un schimb de ministere între PSD şi PNL, în contextul în care PNL trebuie să facă o nominalizare pentru ministrul transporturilor, nu este exclusă, au declarat pentru Mediafax surse social-democrate luni la finalul reuniunii BPN al PSD. Sursele citate au menţionat că o astfel de discuţie nu a avut încă loc, dar că nu este exclusă.

„Deocamdată“, propunerea PNL pentru funcţia de ministru al transporturilor este Ovidiu Silaghi (foto), au arătat aceleaşi surse. BPN al PNL se va reuni marţi, începând cu ora 12.00, la Camera Deputaţilor pentru a face nominalizarea la Ministerul Transporturilor.

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat luni speranţa ca numirea unui nou ministru al transporturilor să aibă loc „zilele astea“, el precizând că a avut pe această temă o convorbire telefonică cu liderul PNL Crin Antonescu şi că va face propunerea către şeful statului după o decizie a PNL.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO