Eveniment

Surpriză de la Tarom: Compania a lansat şapte noi rute interne şi discounturi majore la bilete

Surpriză de la Tarom: Compania a lansat şapte noi rute...

Autor: Deprtamentul Economic

29.11.2018, 11:43 785

Compania Tarom a deschis şapte noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României, cu ocazia Centenarului, şi lanseză o ofertă specială, toate biletele pe rutele interne având preţuri cu 20% mai mici, informează compania. 

Oferta este valabilă între 29 noiembrie şi 1 decembrie 2018.

“De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României. Suntem motivaţi de angajamentul pe care compania naţională îl are în faţa românilor”, a declarat Werner Wolff – director general TAROM.

În primele opt luni ale anului Tarom şi-a redus pierderea cu aproximativ 40%, în timp ce veniturile au crescut cu peste 25%, cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. De asemenea, Tarom a mai avut şi două aeronave nou intrate în flotă, în luna iunie 2018.

Tarom, înfiinţată în 1954, îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010, este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO