Eveniment

Superliga de fotbal.UTA învinge Petrolul şi se apropie de zona de play-off

Superliga de fotbal.UTA învinge Petrolul şi se apropie...

Autor: Petru Mazilu

24.02.2024, 16:00 25

UTA Arad a învins Petrolul Ploieşti, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 27-a a Superligii de fotbal. Cu această victorie, arădenii urcă o poziţie în clasament şi îi depăşesc chiar pe ploieşteni.

Partida UTA Arad-Petrolul Ploieşti s-a încheiat cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Marcelo Freitas în prelungirile primei reprize.

Arădenii obţin trei puncte şi cu un total de 37 de puncte urcă pe locul 7 în clasament. Ei sunt la egalitate de puncte cu Hermannstadt, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. Petrolul cade o poziţie până pe locul 8. Ploieştenii au 35 de puncte.

Sâmbătă se vor mai desfăşura două partide din etapa a 27-a. De la ora 17.00 va fi meciul Farul Constanţa-Oţelul Galaţi, iar de la ora 20.00 va începe întâlnirea dintre Poli Iaşi şi Rapid Bucureşti.

Vineri s-au disputat primele două partide ale etapei a 27-a. FC Hermannstadt a învins formaţia FCU Craiova, scor 1-0, iar CFR Cluj a trecut de Dinamo Bucureşti cu 4-0.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO