Eveniment

Studiu: circa 85% dintre angajatori îşi propun să angajeze candidaţi cu până la mai puţin de trei ani de experienţă. Trei sferturi dintre companii plănuiesc să aducă interni în echipele lor în 2021

Studiu: circa 85% dintre angajatori îşi propun să...

Autor: Ramona Cornea

12.02.2021, 19:30 612

Circa 85% dintre angajatori îşi propun să angajeze candidaţi cu până la mai puţin de trei ani de experienţă, adică juniori, conform unui raport al platformei de recrutare online Hipo.ro.

„Experienţa de lucru anterioară, cunoaşterea limbii engleze şi internshipurile reprezintă în continuare cele mai importante criterii de recrutare a juniorilor“, conform raportului citat.  Mai mult, trei sferturi dintre companii plănuiesc să aducă interni în echipele lor în 2021. Circa 41% dintre angajatori au spus că sunt optimişti şi cred că piaţa muncii se va îmbunătăţi în 2021.

În 2021, pe primele locuri în ceea ce priveşte domeniile unde se vor face cele mai multe angajări sunt sectoare precum IT&C, vânzări, achiziţii, customer support, contabilitate – finanţe, producţie, inginerie şi marketing.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO