Eveniment

„Studierea limbilor străine de la vârsta de 2-3 ani îi ajută pe copii să înveţe aproape orice alt subiect ulterior“

„Studierea limbilor străine de la vârsta de 2-3 ani...

Autor: Mihaela Pascari

13.03.2017, 00:00 339
Copiii care interacţionează cu una sau mai multe limbi străine încă de la vârste foarte mici îşi dezvoltă mai mult capacitatea de gândure, a spus Mihai Laurenţiu Gânj, managing director la International House în Bucureşti, instituţie educaţională care oferă cursuri de limbi străine. 
 
„Studierea mai multor limbi străine de la vârsta de 2- 3 ani are impact asupra dezvoltării ulterioare a adultului, indiferent spre ce domeniu se va orienta acesta. Multilingvismul îi ajută să facă mai multe conexiuni în interiorul creierului, iar prin acest lucru ei devin apţi să înveţe aproape orice alt subiect. Ei apelează la una dintre cele opt tipuri de inteligenţe pe care le poate dezvolta fiecare fiinţă umană, şi anume la cea verbal-ling­vistică“, a explicat Mihai Laurenţiu Gânj, în cadrul unui eveniment organizat de instituţie la finalul săptămânii trecute în Bucureşti.
 
La rândul său, Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, a spus că studierea mai multor limbi străine  de la vârste mici reprezintă un avantaj şi pentru viitoarea carieră a acestora. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO