Eveniment

Streinu Cercel, managerul Matei Balş: În minivacanţă s-au prezentat 1.592 persoane la Matei Balş, dintre care 636 cu gripă

Streinu Cercel, managerul Matei Balş: În minivacanţă...

Autor: Departamentul Social

27.01.2020, 14:19 210

Aproape 1.600 de persoane s-au prezentat la Institutul „Matei Balş” din Capitală, dintre care puţin peste 600 au avut gripă, a anunţat dr. Adrian Streinu Cercel, managerul instituţiei. Acesta a spus că oamenii nu sunt speriaţi de coronavirus, ci de gripă. 

„La Matei Balş, în această minivacanţă, s-au prezentat 1.592 de persoane, dintre care 636 au fost cu gripă, în contextul în care eu am făcut apel public şi am rugat cei care au diagnosticul clinic clar să stea acasă”, a declarat Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului „Matei Balş”.

Oamenii sunt speriaţi de gripa sezonieră, a mai anunţat dr. Cercel.

„Lumea nu e speriată de coronavirus. Noi am spus clar: nu avem niciun caz pe teritoriul României şi lumea trebuie să stea liniştită. Lumea este speriată de gripă. Nu ştiu cum se face că de fiecare dată se sperie de gripă când vine sezonul de gripă. Rugămintea mea e să se sperie prin luna martie-aprilie în aşa fel să facă demersurile pentru ca în toamnă să aibă vaccin”, a spus acesta.

Anul acesta sunt raportate 939 cazuri de gripă în Capitală, numărul fiind mai mare decât sezonul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO