Eveniment

Strat de zăpadă consistent pe Transfăgărăşan. Drumarii au început deszăpezirea

Strat de zăpadă consistent pe Transfăgărăşan....

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

31.10.2019, 08:34 99

Drumarii au început să deszăpezească Transfăgărăşanul, în condiţiile în care pe anumite porţiuni ale şoselei zăpada s-a aşternut într-un strat consistent. 

Pe Transfăgărăşan DN 7C, carosabilul este acoperit cu zăpadă, iar utilajele intervin pentru degajarea drumului.

Şoferii pot circula până luni, 4 noiembrie, pe Transfăgărăşan, până la Bâlea Lac. Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia pe Transfăgărăşan se închide începând de luni, de la Piscu Negru până la Cabana Bâlea Cascadă.

Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan), dar şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător.

Întreaga ţară se află sub o informare meteo de vreme deosebit de rece, în vigoare până vineri la ora 10.00.

ANM anunţa că vremea devine deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul şi nord-estul teritoriului, apoi în toată ţara. Meteorologii anunţau, de asemenea, precipitaţii în majoritatea regiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO