Eveniment

Steve Towers, preşedintele Business Process Group: Multe companii încă sunt blocate în crezurile epocii industriale

ZF/ Apa Nova „Cum putem creşte competitivitatea companiilor româneşti?”

Steve Towers, preşedintele Business Process Group: Multe...

Autor: Răzvan Botea

26.02.2020, 12:20 23

Steve Towers, preşedintele Business Process Group, companie axată pe transformarea organizaţională a companiilor, spune că foarte multe companii din secolul 21 sunt încă blocate în vechea paradigmă a epocii industriale.

„Totul pare să se fi schimbat în lume- clientul s-a schimbat, tehnologia, dar totuşi modul în care facem business pentru mulţi dintre noi a rămas că acum 20-30 de ani. Multe organizaţii încă urmează acele crezuri ale epocii industriale”, a spus el în cadrul unui eveniment ZF şi Apa Nova.

Ziarul Financiar împreună cu Apa Nova organizează astăzi conferinţa „Cum putem creşte competitivitatea companiilor româneşti?“. În cadrul evenimentului liderii unora dintre cele mai mari companii din România împreună cu specialişti în domeniul transformării organizaţionale vor dezbate modalităţile prin care poate fi crescută competitivitatea companiilor din România şi implicit a economiei naţionale, cum se reorganizează şi digitalizează o afacere şi care sunt provocările din piaţă.

Alte declaraţii ale lui Steve Towers:

Apă Nova a câştigat în 2019 un premiu internaţional în ceea ce priveşte cel mai bun proiect de implementare a transformării organizaţionale.

Aici voi vorbi despre modelul de transformarea organizaţională în general. Care este ingredientul comun de succes pentru aceste organizaţii? Întotdeauna mă uit la ştiinţă când vreau să văd cum e.

Oamenii nu se mai definesc prin ceea ce fac ci prin ceea ce livrează. Chiar şi transfomarea organizaţională trebuie regândită. că un sumar, cei trei piloni în tarnsfomarea organizaţională sunt oamenii, procesele şi scopul. nu trebuie să te măsori prin ce faci, ci prin ce livrezi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO