Eveniment

Steliştii îşi joacă şansa de a reveni pe harta Europei! Care e miza meciului Steaua - Larnaca

Detalii din culise. Steliştii îşi joacă şansa de a reveni pe harta Europei! Care e miza meciului Steaua - Larnaca

Autor: Pro Sport

14.12.2011, 14:48 908

Foşti jucători ai Stelei care au contribuit la ultimele performanţe ale echipei au ţinut să transmită un mesaj pentru elevii lui Ilie Stan, scrie Pro Sport. Aceştia consideră că spiritul de echipă este cel mai important lucru care poate face din actualul lot o mare echipă, ce poate repeta rezultatele bune din urmă cu şase ani.

"Dică, du-te, Dică!" sau "Vali Badea marchează pentru Steaua". Astea sunt amintirile steliştilor în legătură cu echipa care îşi făcuse un obicei să se ia la trântă cu granzii Real sau Bayern sau care umilea Dinamo Kiev în Ucraina.

Fie că a fost vorba de Valencia, Standard Liege, Betis sau Galatasaray, Steaua a trecut mai departe, bifând trei prezenţe în grupele Ligii şi o semifinală de Cupa UEFA. Au trecut cinci ani de la ultimul meci al roş-albaştrilor în sezonul ghioceilor. "Ar fi frumos ca echipele româneşti să conteze din nou în Europa.
Dacă noi am putut în 2005, cu Valencia, care luase trofeul, trebuie să poată şi ei acum să ajungă în «16»-imi", spune Andrei Cristea, autorul "dublei" din returul cu "liliecii". Citiţi mai multe despre miza meciului Steaua-Larnaca pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO