Eveniment

Steaua s-ar putea antrena din nou în Ghencea

Steaua s-ar putea antrena din nou în Ghencea

Autor: Robert Zaharia

16.04.2016, 16:00 143

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, le dă o veste bună suporterilor Stelei. Într-un comunicat postat pe pagina personală de Facebook, Ministrul Apărării Naţionale anunţă că arena din Ghencea va fi modernizată şi că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf s-ar putea antrena din nou pe terenurile complexului sportiv din Ghencea.

"Normalitate, respect şi pasiune pentru perfomanţa fotbalistică a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atât eu cât şi Ministerul Apărării Naţionale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le mulţumesc. Documentaţia necesară procesului de reabilitare şi modernizare a stadionului urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp. Luăm în calcul utilizarea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal şi încercăm să găsim cât mai rapid soluţii concrete, cu respectarea legislaţiei şi în beneficiul sportului românesc.", se arată în comunicatul postat de Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc.

În prezent, echipa de fotbal Steaua se antrenează la Domneşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO