Eveniment

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Autor: Leila Bolat

27.08.2013, 23:45 1277

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3).

Au marcat: Radovici '27, Rzezniczak '90+4 / Stanciu '7, Piovaccari '9

min. 7, 0-1: Stanciu, aflat în interiorul careului, în partea stângă, a marcat cu un sut la colţul lung din unghi de 45 de grade, după o pasă primită de la Tănase;

min. 9, 0-2: Piovaccari a primit o pasă în careu de la Filip şi marcat cu un şut la colţul lung, după ce a întors în careu un fundaş a gazdelor;

min. 27, 1-2: Radovici a trimis cu capul mingea în poartă din 6 metri, după o centrare primită de pe partea stângă de la Wawrzyniak.

min. 90+4, 2-2: Rzezniczak a înscris cu un şut din careu după o fază prelungită de atac.

Cartonaşe galbene; Rzezniczak '81, Kuciak '85 / Filip '18, Georgievski '33, Stanciu '47, Bourceanu '60, Iancu '90+2

Au evoluat următoarele echipe:

Legia Varşovia: Kuciak - Bereszynski, Rzezniczak, Dossa Junior, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman (Zyro '75) - Kosecki, Radovici, Kucharczyk (Ojamaa '63) - Saganowski (Mikita '79). Antrenor: Jan Urban.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu (Ad. Cristea '59), Tănase (Tatu '72) - Piovaccari (Iancu '89). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

La Steaua, Vlad Chiricheş, jucător ce va fi transferat la Tottenham, nu a fost nici rezervă.

Arbitri: Pedro Proenca - Tiago Trigo, Bertino Miranda - Rui Tavares - Joao Capela, Hugo Miguel (toţi din Portugalia).

În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua şi Legia au terminat la egalitate, scor 1-1. Steaua va evolua astfel pentru a şaptea oară în grupele celei mai prestigioase competiţii europene.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, de la ora 18.45, la Monaco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO