Eveniment

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, nu este chiar atât de bolnav şi va fi readus în arest

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, nu este chiar atât de...

Autor: Mediafax

29.09.2015, 00:00 202
Sorin Oprescu, edilul suspendat al Bucureştiului, urma să fie transferat din nou în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, după ce coronarografia la care a fost supus ieri de către medicii Spitalului Universitar Bucureşti nu ar fi evidenţiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale. Sorin Oprescu va fi dus, cel mai probabil astăzi, în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, conform surselor citate. Acestea au mai menţionat că coronarografia la care a fost supus ieri edilul nu a evidenţiat probleme foarte grave, iar Sorin Oprescu – arestat preventiv pe 6 septembrie pentru luare de mită – nu ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Primarul suspendat al Capitalei a fost dus, sâmbătă după-amiază, din Arestul Central al Capitalei la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat într-o rezervă la Secţia de Cardiologie. Săptămâna trecută Avocatul Poporului Victor Ciorbea a făcut o conferinţă de presă în care a cerut ca Oprescu să fie transferat din arest la spital pentru investigaţii. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO