Eveniment

Sondaj EXEC-EDU: Angajaţii români apreciază un job stabil, dar 75% ar pleca la alt angajator pentru un salariu mai mare

Oana Scarlat, CEO al EXEC-EDU.

Oana Scarlat, CEO al EXEC-EDU.

Autor: Adelina Mihai

24.12.2021, 17:00 439

Un procent de 61% dintre angajaţi îşi doresc un loc de muncă sigur şi stabil, 53% vor să le fie recunoscute şi apreciate performanţele, 46% îşi doresc să aibă o relaţie profesională foarte bună cu şeful direct, arată rezultatele unui sondaj realizat de firma de training EXEC-EDU.

„Momentul economic şi social pe care îl traversăm îi determină pe angajaţi să aprecieze mai mult stabilitatea, dar evidenţiază şi nevoia de dezvoltare. Noul context presupune noi tipuri de competenţe, mai ales în rândul managerilor, având în vedere schimbarea modelelor de business, a comportamentului de consum şi digitalizarea accelerată. Pe de altă parte, studiul readuce în prim-plan nevoia de apreciere şi de conectare la locul de muncă şi importanţa bunelor relaţii. Apoi, se spune că oamenii nu îşi părăsesc locul de muncă, ci şefii, ceea ce explică de ce aproape jumătate din respondenţi pun relaţia cu şeful direct pe primul plan“, a spus Oana Scarlat, CEO al EXEC-EDU.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO