Eveniment

Social-democraţii decid marţi soarta partidului: CEx al PSD se va reuni marţi de la ora 18.00, după condamnarea lui Liviu Dragnea

Social-democraţii decid marţi soarta partidului: CEx al...

Autor: Alexandru Costea, Mediafax

27.05.2019, 16:05 193

Comitetul Executiv al PSD se va reuni marţi, de la ora 18.00 pentru a vedea calea de urmat în contextul condamnării liderului partidului Liviu Dragnea de către ÎCCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Liderii PSD şi mai mulţi miniştri se reunesc, la ora transmiterii acestei ştiri, în şedinţă de urgenţă luni, după ce decizia instanţei supreme prin care Liviu Dragnea a fost condamnat. Potrivit unor surse social-democrate Viorica Dăncilă ar urma să preia interimar şefia partidului, până la Congresul PSD care ar putea avea loc cel mai probabil în prima parte a lunii iunie.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au trimis, luni, Poliţiei Capitalei, documentele referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea, urmând să fie pus în executare mandatul de arestare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO