Eveniment

Situaţie alarmantă. Mesajul unui bolnav de COVID: Când se elibera un pat, nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient

Situaţie alarmantă. Mesajul unui bolnav de COVID: Când...

Autor: Andreea Tobias

06.11.2020, 21:49 1465

Spitalul „Victor Babeş” Timişoara distribuie mesajul unui fost pacient Covid: „Da! E <naşpa>, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat, nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient”. Pacientul adaugă: „Bolnavii Covid nu au râie, nu au Sida”. 

Spitalul „Victor Babeş” Timişoara distribuie mesajul unui fost pacient care a stat 12 zile internat în spital.

„Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă uşoară. Însă nu toţi avem acest noroc, eu am simţit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeş. A fost un adevărat coşmar: 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeş, adevăraţi îngeri”, scrie fostul pacient.

Prietenii l-au întrebat dacă „e chiar aşa naşpa? Chiar sunt pline spitalele?".

„Da! E <naşpa>, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat, nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V. Babeş. Aveţi grijă de voi. Respectaţi regulile: Mască, dezinfectant, spălat pe mâini, distanţare”, adaugă fostul pacient.

Acesta ţine să precizeze că „bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie. Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă”, adăugând că bolanii nu s-au îmbolnăvit „pe centură”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO