Eveniment

Situaţia traficului pe şoselele din România. Circulaţia este îngreunată de câteva lucrări

Situaţia traficului pe şoselele din România....

Autor: Petru Mazilu

17.04.2021, 11:00 143

La finalul săptămânii pe principalele şosele din România se circulă fără probleme. Sâmbătă dimineaţa, nu sunt accidente şi fenomene meteorologice periculoase. Totuşi traficul este îngreunat de câteva lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că sâmbătă dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi pe DN1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu se circulă în condiţiile bune, iar valorile de trafic reduse.

Traficul rutier pe DN 3 Bucureşti – Călăraşi se desfăşoară pe un fir, alternativ, între kilometrii 50 (localitatea Ileana) şi 65 (localitatea Lehliu Gară), judeţul Călăraşi, pentru a permite efectuarea unor lucrări de frezare şi asfaltare ale părţii carosabile. Lucrările se vor desfăşura până la data de 27.04.2021.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 - 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO