Eveniment

Sindicatul Europol îl atacă pe premier: Ştie ce înseamnă să fii un poliţist bun? Habar nu are

Sindicatul Europol îl atacă pe premier: Ştie ce...

Autor: Petru Mazilu

13.03.2021, 09:51 89

Reprezentanţii sindicatului Europol îl atacă pe premierul Cîţu. Habar nu are ce înseamnă un poliţist bun, susţin sindicaliştii despre premierul pe care îl descriu drept un politician de hârtie. Cei de la Europol prezintă cazul unui poliţist care a salvat mai multe vieţii în timpul unei misiuni.

Mesajul adresat premierului Florin Cîţu a fost postat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

„Să mai huiduim un poliţist, un bugetar! Ştie domnul Câţu ce înseamnă să fii un poliţist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliţie Rusu Constantin şi-a onorat jurământul depus, acela de a pune vieţile altora mai presus de viaţa lui, cu lacrimi ascunse şi cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieţi”, au scris sindicaliştii pe reţeaua de socializare.

Potrivit Europol, incidentul a avut loc pe o stradă din Municipiul Roman. Poliţistul a văzut flăcările, a intervenit imediat, a scos două persoane din autoturism, a blocat circulaţia, evitând astfel propagarea incendiului şi la alte maşini.

Sindicaliştii şi-au încheiat mesajul cu un nou atac la adresa politicienilor.

„Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia poliţiştilor adevăraţi sentimentul de mulţumire sufletească şi bucurie, care apar atunci când... prelungeşti o viaţă! Nu meritam să ne fie demnitatea călcată în picioare de nişte politicieni de hârtie care nu-şi doresc decât să slăbească puterea poliţiştilor! Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliţiei Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi şi laşi să ne arate”, este concluzia celor de la Europol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO