Eveniment

Simona Halep s-a oprit în sferturi la turneul de la Dubai

Simona Halep s-a oprit în sferturi la turneul de la Dubai

Autor: Răzvan Stîngă, Mediafax

21.02.2019, 19:28 198

Simona Halep, numărul 2 WTA, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Sportiva noastră a cedat în 3 seturi, 6-4; 4-6; 2-6, în faţa Belindei Bencic (Elveţia 45 WTA). Partida a durat două ore şi 17 minute. 

Factorul fizic s-a resimţit în cazul Simonei. Meciurile de la Fed Cup din Cehia adunate cu drumul până în Qatar şi ulterior până în Emiratele Arabe Unite şi-au spus cuvântul. Halep a început bine, a lovit ca în zilele ei bune şi nu a avut mari probleme în primul set. După ce a câştigat de 3 ori pe serviciul adversarei şi a cedat de două ori, a închis cu 6-4. Setul doi s-a jucat sub semnul echilibrului până pe final, când Bencic a făcut un break în plus, pentru 6-4. În decisiv, jocul a curs într-o singură direcţie. Simona a părut din ce în ce mai obosită, nu i-a mai făcut faţă adverarei, care a trimis lovituri din ce în ce mai puternice. Halep s-a văzut învinsă în sferturi, iar acum se pregăteşte pentru următorul turneu.

În luna februarie, Halep a jucat deja 9 meciuri (două la Fed Cup, 4 la Doha şi 3 la Dubai).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO