Eveniment

Simona Halep aduce primul punct pentru România la FedCup

Simona Halep aduce primul punct pentru România la FedCup

Autor: Robert Zaharia

16.04.2016, 18:27 4984

Simona Halep a adus primul punct pentru România în meciul cu Germania din cadrul FedCup.

După ce Irina Begu a fost învinsă în prima partidă de Angelique Kerber, Halep, locul 6 în ierarhia WTA, a câştigat greu meciul cu Andrea Petkovic, locul 30 WTA, scor 6-4, 6-7, 6-4. În urma acestei victorii, Halep o coduce pe Petkovic cu 6-1 în meciurile directe.

Simona Halep a început bine meciul, însă la 3-1 a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor probleme la piciorul stâng. Halep şi-a adjudecat primul set, scor 6-4, însă Petkovic s-a impus în setul 2 şi a trimis meciul în decisiv. Pe locul 6 în ierarhia WTA, Halep a solicitat din nou îngrijiri medicale, în debutul setului 3. La scorul de 3-2, Halep a reuşit primul break din setul decisiv, pe care l-a câştigat în final cu 6-4.

Ziua de duminică va începe meciul dintre Simona Halep şi Angelique Kerber, programat la ora 13:00, urmat de partida Irina Begu - Andrea Petkovic. Pentru un eventual decisiv de dublu, căpitanii Alina Tecşor şi Barbara Rittner au ales perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu, respectiv Annika Beck/Julia Goerges.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO