Eveniment

SIE îşi caută spioni printre masteranzii din Bucureşti. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a face practică printre agenţi

Serviciul de Infomaţii Externe (SIE) a început vânătoareaoficială a studenţilor în vederea pregătirii acestora în cadrulinstituţiei, scrie Gândul. La iniţiativa şefului SIE, Răzvan Ungureanu, serviciula încheiat cu Universitatea din Bucureşti un parteneriat, prin carefacultăţile UB vor livra anual câte opt masteranzi, ce vor urmastagii de practică pe perioada vacanţei de vară.

Concursul va demara luna aceasta, iar selecţia se va face dinrândul celor cu rezultate foarte bune la cursuri .

Oficial, pregătirea studenţilor se va derula în domeniul Opensource intelligence. Ce presupune concret stagiul celor optmasteranzi, a explicat, pentru gândul, Daniela, Zaharia, directorulprogramului de formare profesională al Institutului pentru StudiiDiplomatice: "Vor avea operaţiuni de analiză pe surse deschise.

Vor face analize pe rapoarte şi documente publice, nu vor aveaacces la documente confidenţiale. Practic, vor extrage informaţiiprin metode de sinteză şi coroborare, sub îndrumareaprofesioniştilor SIE". Vedeţi care sunt cerinţele ce trebuieîndeplinite pentru a face practică laSIE pe www.gandul.info.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.