Eveniment

Show-room Scania intr-o hala de la Roman

28.06.2004, 00:00 34

Compania Auto Transilvania Trucks SRL, concesionar autorizat Scania, a inaugurat la finele saptamanii trecute un show-room in Brasov, construit in fosta sectie de jenti a societatii Roman SA.
Investitia s-a ridicat la 700.000 de euro, pe cei 5.000 de metri patrati, fiind amenajate spatii de birouri si de depozitare pentru piese de schimb si uleiuri, service auto, o statie de inspectie tehnica periodica.  Cu ocazia inaugurarii noului show-room, dealerul brasovean Scania a prezentat si primul model de camion din seria R. Dotat cu motor EURO 4, camionul aduce ca noutate absoluta sistemul CAN-bus de management electronic al tuturor functiilor. Auto Transilvania Truck este parte a societatii Auto Brescia, dealer Fiat si Alfa Romeo, care intentioneaza sa deschida in toamna acestui an un show-room Fiat, Masserati si Lancia, tot in cadrul fostei sectii de jenti a Roman Brasov. Auto Brescia a cumparat aceasta sectie anul trecut in urma unei licitatii organizate de Directia de Finante Publice Brasov cu scopul de a mai recupera o parte din datoriile fostului mamut industrial  catre stat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO