Eveniment

Serena Williams, în lacrimi după victoria lui Wozniacki: Sunt atât de mândră de prietena mea

Serena Williams, în lacrimi după victoria lui...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

27.01.2018, 14:49 3133

Fostul lider mondial Serena Williams a mărturisit, într-o postare pe reţelele de socializare, că a plâns de bucurie după ce Caroline Wozniacki a câştigat primul turneu major al carierei, sâmbătă, la Australian Open.

"Am fost atât de emoţionată, încât nu m-am putut uita. Dar m-am trezit cu Caroline Wozniacki pe primul loc mondial şi campioană la Australian Open. Ce tare, sunt atât de bucuroasă! Acelea sunt lacrimi? Da, sunt! De acum un an şi până astăzi! Sunt atât de mândră de tine, prietena mea! Nici nu o să pot să adorm", a notat Serena Williams, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Răspunsul danezei nu a întârziat să apară: "Te iubesc, Serena!", au fost cuvintele lui Wozniacki, conform paginii de Twitter a turneului de la Melbourne.

Caroline Wozniacki a câştigat, sâmbătă, primul titlu de Grand Slam din carieră, după două finale pierdute la US Open, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4, în faţa Simonei Halep. Cu această victorie, daneza a detronat-o pe Halep şi din fruntea ierarhiei mondiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO