Eveniment

Senator PSD: Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate

Senator PSD: Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas...

Autor: Departamentul Corespondenţi

25.11.2019, 11:48 126

Senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriţă, consideră că Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate, pentru ca social-democraţii să aibă o şansă.

„Consider că acest rezultat este unul ruşinos pentru PSD, cred că în acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă, trebuie să facă un pas în spate, pentru ca PSD să aibă o şansă”, scrie senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriţă, pe Facebook.

Acesta adaugă în postare şi rezultatele alegerilor prezidenţiale în Valea Jiului, potrivit cărora la Lupeni PSD are 61,01%, iar PNL - 38,99%, la Petrila PSD are 65,7%, în timp ce PNL a obţinut 34,3% din voturi, în timp ce rezultatul la Petroşani este PSD - 54,08%, PNL - 45,92%.

Conform aceleiaşi postări, candidatul PSD a câştigat şi la Aninoasa, Vulcan şi Uricani.

La nivel naţional, Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat că a centralizat până acum 99,67% dintre voturile pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Klaus Iohannis a obţinut 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă - 34,12%.

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne este de 9.953.659, reprezentând 54,46% din numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO