Eveniment

Select Design by Diana Şucu, cu afaceri de circa 2 mil. euro în 2019, va reduce mobilierul pentru living, dining şi dormitor din lemn masiv

GALERIE FOTO: Cum arată o parte din mobilierul de lux din cadrul Select Design by Diana Şucu

GALERIE FOTO: Cum arată o parte din mobilierul de lux din cadrul Select Design by Diana Şucu

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.01.2021, 13:05 221

Select Design by Diana Şucu, businessul dezvoltat în 2013 de antreprenoarea Diana Şucu, care reuneşte brandurile de mobilier de lux Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, anunţă reduceri de până la 50% la mobilier pentru living, dining şi dormitor din lemn masiv.

„Sunt piese în stiluri diverse, de la cel clasic, la glamour şi chiar modern. De la canapele şi fotolii clasice, la scaune şi mese de dining glamour, de la noptiere la paturi moderne”, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Select Design by Diana Şucu.

De asemenea, piesele de mobilier sunt lucrate din materiale premium. De-a lungul timpului, designul acestora a primit numeroase recunoaşteri internaţionale, precum Pinnacle Awards în cazul brandului Bernhardt.

„Mobilierul Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt a implicat întotdeauna atenţie maximă la detalii, iar în realizarea lui sunt îmbinate tehnologia modernă şi meşteşugul tradiţional.”

Businessul Select Design by Diana Şucu a înregistrat în 2019 afaceri de aproximativ 2 milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul precedent, potrivit ultimlor date publice.

Pentru anul 2020, impactat de pandemia de COVID-19, previziunile antreprenoarei sunt în continuare optimiste, a spus pentru ZF, într-un interviu anterior Diana Şucu.

În prezent, cele trei branduri de mobilă pot fi găsite pe site-ul online, dar şi în showroomul amplasat în complexul Băneasa Shopping City, care se întinde pe o suprafaţă de 2.000 de mp şi în cadrul căruia lucrează o echipă de 13 salariaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO