Eveniment

Şeful Poliţiei Române, la Caracal: Am luat act de demiterea mea

Şeful Poliţiei Române, la Caracal: Am luat act de...

Autor: Laura Buciu

26.07.2019, 22:16 322

Chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, a declarat, vineri seara, la Caracal, că a luat act de demiterea sa pentru intervenţia defectuoasă în cazul fetei de la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă. Buda a spus că apelul Alexandrei s-a terminat cu „Vine, vine”.

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a declarat că ştie ce activităţi s-au desfăşurat în cazul fetei dispărute şi îşi asumă această intervenţie „neadecvată”.

„Am luat act de demiterea mea şi din cauza acestei intervenţii neadecvate pe care mi-o asum. Am fost înştiinţat şi mi s-au raportat crononologic activităţile care s-au derulat aici. Ştiu despre ce este vorba, cunosc exact cam ce activităţi s-au desfăşurat în acest caz. În continuare toate activităţile vor fi coordonate de către comisarul Dragnea Florin”, a spus Buda.

Întrebat ce spus Alexandra când a sunat la 112, chestorul Ioan Buda a răspuns: „A spus <vine, vine> şi cu asta s-a încheiat”, a spus Buda.

Şeful Poliţiei Române a spus că transmite condoleanţe familiei Alexandrei.

De asemenea, întrebat la ce oră a survenit decesul fetei, Buda a răsspuns: „Probabil undeva imediat după apel”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO