Eveniment

Şeful Mareea Comtur: Am vândut cu 20% mai multe pachete la munte pentru weekend-ul acesta faţă de o perioadă normală

Şeful Mareea Comtur: Am vândut cu 20% mai multe pachete la munte pentru weekend-ul acesta faţă de o perioadă normală

Foto: Thomas Dan

Autor: Mirabela Tiron

01.12.2011, 15:54 222

Valea Prahovei şi Braşov pun la dispoziţie aproape 23.000 de locuri în pensiuni şi hoteluri clasificate, pe care proprietarii le închiriază cu ocazia Zilei Naţionale a României la tarife de câteva ori mai mari faţă de un week­end normal din an.

"Pentru weekend-ul cu 1 Decembrie am vândut cu peste 20% mai multe pachete de vacanţă faţă de un weekend obişnuit în staţiunile montane din România. Cele mai căutate pachete au fost cele de pe Valea Prahovei şi zona Bran-Moeciu", a declarat Marius Usturoiu, directorul general al agenţiei de turism Mareea Comtur, specializată pe vacanţele interne.

El susţine că românii care au ales să petreacă mini-vacanţa în ţară se vor caza la pensiuni sau la hoteluri de trei-patru stele la munte. "Cererea mai mare pentru pachetele de week­end-ul acesta se va vedea bineînţeles şi în încasările agenţiei. Nu pot preciza valoarea încasărilor", a precizat Marius Usturoiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO