Eveniment

Secţia pentru procurori decide: Bogdan Licu va fi procuror general interimar pentru două luni după pensionarea lui Augustin Lazăr

Secţia pentru procurori decide: Bogdan Licu va fi...

Autor: Firuta Flutur

19.04.2019, 14:35 86

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, vineri, ca Bogdan Licu să preia funcţia de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni, a anunţat Consiliul, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

"În şedinţa Secţiei pentru procurori din data de 19.04.2019 s-a dispus delegarea domnului procuror Dimitrie Bogdan Licu, adjunct al Procurorului General al României, în funcţia de Procuror General al României până la ocuparea funcţiei prin numire, dar nu mai mult de 2 luni", a transmis Consiliul Superior al Magistraturii, printr-un comunicat de presă.

Bogdan Licu a fost delegat de Secţia pentru procurori a CSM să preia funcţia de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni, în condiţiile în care vineri preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare pentru Augustin Lazăr, al cărui mandat expiră pe 27 aprilie.

Actualmente, Bogdan Licu este adjunctul procurorului general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO