Eveniment

Se reiau zborurile Cluj - Istanbul

Se reiau zborurile Cluj - Istanbul

Autor: Andreea Tobias

16.08.2020, 10:59 47

Compania aeriană Turkish Airlines reia începând de duminică zborurile spre hub-ul internaţional din Istanbul – de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Zborurile spre Istanbul vor avea loc în august de două ori pe săptămână.

Începând de duminică, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de pandemie, zborurile spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvenţă de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacităţii de zbor de la 4 la 7 frecvenţe/săptămână.

Zborurile spre Istanbul vor fi operate în luna august cu o regularitate de 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de joi şi duminică, urmând ca numărul de frecvenţe să crească gradual în perioada următoare.

De pe Aeroportul Istanbul sunt asigurate numeroase conexiuni de care pasagerii pot beneficia, către destinaţii din Europa, America, Orientul Mijlociu şi Asia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO