Eveniment

Se întâmplă în România: Un administrator judiciar a scos la licitaţie trei fotbalişti juniori pentru 2.000 lei fiecare

Se întâmplă în România: Un administrator judiciar a...

Autor: Alexandru Matei

02.09.2014, 17:15 1267

Administratorul judiciar al clubului de fotbal Unirea Alba Iulia 2006 a scos la licitaţie drepturile federative pentru trei juniori la un preţ pornind de la 2.000 de lei fiecare. 

Cei trei jucători de fotbal sunt Culda Sebastian Valeriu, Iancu Darius Daniel şi Buda Robert Andreas. Cluburile de fotbal interesate trebuie să obţină în prealabil acordul jucătorilor.

Citiţi aici documentul oficial privind licitaţia celor trei juniori.

Odată cu venirea crizei din ce în ce mai multe cluburi de fotbal au intrat în insolvenţă ca oricare altă companie obişnuită. În aceste condiţii se desemnează un administrator judiciar care face inventarul identificând ce deţine compania, ce datorii are şi către cine. În cazul clubului de fotbal, pe partea de activ acesta deţine printre altele şi fotbalişti, adică drepturile federative ale acestora. 

În lumea fotbalistică este de notorietate cazul lui Adrian Mutu care a fost cumpărat de Gigi Neţoiu de la Piteşti, el figurând "ca mijloc fix" în patrimoniul unei companii controlate de Luchi Georgescu, proprietarea Vincon Vrancea, care la vremea respectivă era prietena lui Neţoiu. 

 

Mai multe detalii despre licitaţie

În secţiunea Licitaţii a ZF Corporate, serviciul online de ştiri cu plată a Ziarului Financiar, ai acces zilnic la zeci de anunţuri noi de business
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO