Eveniment

Şcolile private îşi mută activitatea în online. Peste 250 de părinţi au fost prezenţi online la cea de-a treia ediţie a conferinţei “Copilul tau, campion la viaţă” organizată de Shakespeare School

Şcolile private îşi mută activitatea în online....

Autor: Ramona Cornea

17.03.2020, 10:39 55

În martie 2020, Shakespeare School, Centru de Limba Engleză din Bucureşti, fondat de Adriana Alionte, a organizat online cea de-a treia ediţie a conferinţei “Copilul tău, campion la viaţă”.

Interesul celor peste 250 de părinţi care au participat online la acest eveniment confirmă, încă o dată, nevoia certă a unei schimbări în sistemul de educaţie tradiţional. Cu atât mai mult în perioade de criză, concentrarea exclusivă pe livrarea mecanică de informaţii şi ignorarea realităţii socio-emoţionale a procesului educativ trebuie înlocuită cu o nouă viziune în care bunăstarea copiilor să fie principala prioritate, spun reprezentanţii instituţiei de învăţământ.

“Mă bucur că am reuşit să fim împreună online de această dată. Întrucât trăim vremuri incerte, ne-am adaptat situaţiei şi ne-am mutat online, pentru cea de-a treia ediţie a Conferinţei - Copilul tau, campion la viaţă. Este foarte important ca şi în această perioadă să acordăm atenţie abilităţilor esenţiale ce asigură succesul copiilor noştri. Este momentul perfect pentru a-i învăţa pe copii să se descurce, să se adapteze chiar şi în cazul unor situaţii stresante. Astfel, ei vor putea face faţă tuturor provocărilor şi îşi vor găsi calea prin labirintul uneori complicat al vieţii”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Shakespeare School este activă pe piaţă de 18 ani, perioadă în care a avut peste 25.000 de cursanţi. Instituţia de învăţământ a devenit Gold Preparation Centre în 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO