LIVE: Acum la ZF IT Generation, Start-up Pitch: Ce planuri de dezvoltare are platforma de tip “device as a service” INKI.TECH? Cum va fi finanţată expansiunea start-up-ului? Urmăriţi o discuţie cu Liviu Huluţă, CEO al INKI.TECH
Eveniment

Schimbări la guvern. Cancelaria premierului supervizează activitatea ministerelor. Ce ministere gestionează vicepremierii

Premierul Dacian Cioloş a stabilit ministerele pe care vicepremierii le vor coordona, astfel că Transporturile, Energia, Mediul şi Comunicaţiile vor fi coordonate de Costin Borc (ministrul economiei), iar Edu­caţia, Cultura, Munca, Tineretul-Sportul şi Consultarea Publică de Vasile Dîncu (ministrul dez­voltării).

Potrivit deciziei premierului, publicată ieri în Monitorul Oficial, Borc şi Dâncu vor aviza planurile de măsuri sectoriale din domeniul economic elaborate de ministe­rele care le coordonează.  De asemenea, vicepremierii asi­gură „o abordare coerentă“ a politicilor de care sunt respon­sabili şi asigură informarea per­manentă a prim-ministrului în legătură cu aplicarea pre­vederilor stabilite.

Pe baza memorandumului adoptat de Executiv, cancelaria premierului, condusă de Ioan Dragoş Tudorache, devine o unitate care va superviza acti­vitatea ministerelor, urmând să stabilească proiectele prioritare şi conformitatea acestora cu stra­tegiile europene şi naţionale. La începutul fiecărei săptămâni, şeful cancelariei va avea o reu­niune de lucru la care participă directorii de cabinet ai miniştrilor însoţiţi de o echipă tehnică.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.