Eveniment

Scandalul orelor online. Ministrul Educaţiei cere monitorizarea cursurilor: Sunt semnale că nu se desfăşoară

Scandalul orelor online. Ministrul Educaţiei cere...

Autor: Laura Buciu

02.11.2020, 12:38 29

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a făcut un apel către inspectorii şcolari să monitorizeze lecţiile desfăşurate în sistem online, pentru că în cadrul MEC vin tot mai des semnale că acestea nu se ţin.

Monica Anisie a spus, într-o conferinţă de presă, luni, că are semnale că orele desfăşurate în sistem online nu prea au loc, astfel că cere sprijinul Inspectoratelor Şcolare din judeţe pentru monitorizare.

„Fac un apel către inspectorii şcolari, generali, generali adjuncţi şi inspectorii şcolari din cadrul Inspectoratelor Şcolare să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online. Spun acest lucru pentru că în cadrul MEC vin tot mai dese semnale că nu se desfăşoară aceste activităţi didactice în sistem online. Ministerul Educaţiei va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare”, a spus Anisie.

La activităţile de monitorizare şi-au anunţat dorinţa de a participa şi sindicatele, a mai spus Anisie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO