Eveniment

Saxo Bank: Creştere de economică de 1,3% pentru România în 2011

Autor: Roxana Daniela Pricop

11.01.2011, 11:30 35

Analiştii Saxo Bank sunt optimşti cu privire la perspectiveleeconomice ale României şi se aşteapă la un avans al ProdusuluiIntern Brut de 1,3% în 2011.

"Credem ca România este pe drumul cel bun şi ne aşteptăm la ocreştere economică de 1,3% în acest an. Ne aşteptăm de asemenea lao relaxare a politicii monetare din partea Băncii Naţionale aRomâniei, astfel încât estimăm că va avea loc o scădere a rateidobânzii de 0,5%" la un avans al Produsului Intern Brut de 1,3% în2011, a spus Christian Blaabjerg, chief equity strategist la bancainternaţională de investiţii Saxo Bank, în cadrul seminarului"Pietele internationale de capital in 2011", organizat de ZiarulFinanciar şi Saxo Bank.

"Credem ca România este pe drumul cel bun şi ne aşteptăm la ocreştere economică de 1,3% în acest an. Ne aşteptăm de asemenea lao relaxare a politicii monetare din partea Băncii Naţionale aRomâniei, astfel încât estimăm că va avea loc o scădere a rateidobânzii de 0,5%", a spus Christian Blaabjer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO