Eveniment

Un salariu pe zi. Un specialist în achiziţii câştigă, în medie, 4.000 de lei net pe lună. Roxana Drăghici, eJobs: Salariul unui specialist în achiziţii variază în funcţie de domeniul în care lucrează. Spre exemplu, în industria IT, un astfel de specialist poate să câştige şi peste 5.500 de lei net

Un salariu pe zi. Un specialist în achiziţii...

Autor: Ramona Cornea

07.12.2021, 19:00 2741

Totodată, câştigurile de regulă sunt rotunjite şi de bonusurile lunare pentru performanţă, dar pot varia şi în funcţie de companie sau dimensiunea proiectelor în care este implicat.”

Un specialist în achiziţii are un salariu care ajunge, în medie, la 4.000 de lei net pe lună,  arată datele extrase din platforma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

Cel mai mare salariu mediu pentru un angajat care lucrează pe această poziţie este în Bucureşti, cu o medie de 4.200 de lei net lunar, iar cel mai mic salariu este în Slatina, cu o medie de 2.700 de lei lunar, arată datele Salario, unde circa 313.746 specialişti şi-au introdus salariile până la această dată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO