Eveniment

S-au tras la sorţi semifinalele Europa League! Finala aşteptată de toată lumea se joacă în penultimul act

S-au tras la sorţi semifinalele Europa League! Finala...

Autor: Pro Sport

13.04.2018, 16:15 287

Pentru prima dată în istorie, echipele din Europa League vor fi extrase din urne înaintea celor din Champions League (ora 14:00), iar cel care va decide componenţa semifinalelor va fi Eric Abidal, fostul fundaş de la Barcelona şi Lyon, oraşul care va găzdui finala competiţiei.

Parcursul celor patru echipe până în semifinale:

Marseille - a terminat pe locul al doilea Grupa I (8 puncte în şase meciuri), după Salzburg (12 puncte) şi înaintea lui Konyaspor (6 puncte) şi Guimaraes, apoi a eliminat Braga (3-0 şi 0-1), iar în faza optimilor de finală a trecut de Athletic Bilbao (3-1 şi 2-1). După 0-1 în turul sferturilor de finală cu Leipzig, francezii au câştigat de manieră spectaculoasă returul, 5-2.

Arsenal - a câştigat cu 13 puncte din 18 Gruia H, din care au mai făcut parte Steaua Roşie, Koln şi Bate Borisov, iar în 16-imi a depăşit debutanda Oostersunds cu 4-2 la general (3-0 şi 1-2), apoi a câltigat ambele meciuri cu AC Milan (2-0 şi 3-1). În sferturi, misiunea "tunarilor" a fost uşurată de victoria din tur, 4-1 cu ŢSKA Moscova, returul aducând doar un egal, 2-2.

Citiţi continuarea pe prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO