Eveniment

Romar Medical ar putea investi intr-un complex balnear

20.10.2004, 00:00 14



Compania Romar Medical din Bucuresti s-ar putea implica, anul viitor, in finantarea lucrarilor de amenajare a unui complex balnear in statiunea Covasna, valoarea investitiei fiind evaluata la circa patru milioane de dolari, a declarat ieri Levente Zsuffa, primarul localitatii.



"Proiectul vizeaza amenajarea unui complex clasificat la trei-patru stele, pe structura unei cladiri abandonate, construita initial pentru a gazdui o casa de cultura. Cladirea este insa mult prea mare pentru o asemenea destinatie, are doua etaje si o sala cu 600 de locuri. Lucrarile la acest proiect au fost abandonate in 1999", a adaugat primarul.



La inceputul acestui an, firma Romar Medical si-a exprimat interesul pentru finalizarea constructiei si transformarea ei intr-un centru balnear. Consiliul Local Covasna a aprobat, saptamana trecuta, un proiect de hotarare privind scoaterea imobilului din domeniul public si trecerea lui in domeniul privat al orasului.



"Urmatorul pas este infiintarea unei societati comerciale ai carei actionari sa fie Romar Medical si autoritatile locale din Covasna. Apoi, compania de servicii medicale va realiza o noua evaluare a proiectului si va comanda studiul pentru amenajarea complexului", a mai spus Zsuffa.



Primarul localitatii este de parere ca lucrarile ar putea incepe in primavara anului viitor. Centrul va contine pe langa spatii de cazare si o baza de tratament, restaurant si o sala multifunctionala.



Grupul de firme Romar este o institutie multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala primara si specializata, cu sedii in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Iasi si Buzau. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO