Eveniment

România-Spania, scor 1-2. Florin Andone a înscris pentru naţionala noastră în minutul 59

România-Spania, scor 1-2. Florin Andone a înscris...

Autor: Alexandru Stanila

05.09.2019, 23:07 171

România a redus din diferenţă în meciul cu Spania, din preliminariile EURO 2020, care se dispută pe Arena Naţională. Florin Andone a punctat pentru 1-2, în minutul 59.

Intrat în minutul 56, în locul lui Keşeru, Florin Andone a marcat în minutul 59. Romario Benzar a trimis o centrare bună în careu, Puşcaş a recentrat cu capul, iar Andone, proaspăt transferat la Galatasaray, a trimis în poarta lui Kepa.

Golul de 1-0 pentru Spania a fost marcat de Sergio Ramos, din penalty, în minutul 29, care l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut plasat. La una dintre primele faze ale reprizei secunde, în minutul 47, Spania a reuşit să facă 2-0. Jordi Alba l-a găsit excelent pe Paco Alcacer în careu, care a reluat cu uşurinţă în plasa porţii lui Tătăruşanu, nefiind marcat de vreun adversar.

La ora transmiterii acestei ştiri, naţionala României joacă contra Spaniei, pe Arena Naţională, în grupa F de calificare la Campionatul European din 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO