Eveniment

România, pe ultimul loc în UE după ponderea persoanelor care apelează la cursuri de pregătire online. Dacă în România doar 10% sunt interesaţi de cursurile online, în UE media este de 27%

România, pe ultimul loc în UE după ponderea...
29.01.2022, 12:30 239

În 2021, circa 10% dintre românii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani au urmat cursuri online de pregătire profesională sau de dezvoltare personală, în scădere cu 4 puncte procentuale faţă de perioada de dinaintea pandemiei La nivelul Uniunii Europene, media a fost de 27%.

România a fost pe ultimul loc în Uniunea Europeană după ponderea persoanelor care au apelat la cursuri de pregătire online în anul 2021, conform datelor de la Eurostat, oficiul european de statistică.

Astfel, anul trecut, circa 10% dintre românii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani au urmat cursuri online de pregătire profesională sau de dezvoltare personală, în scădere cu 4 puncte procentuale faţă de perioada de dinaintea pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO