Eveniment

Robert Şerban, fondator Gral Medical: Ne-am mutat un pic în zona de prevenţie, scopul este să nu închidem secţiile

ZF Health&Pharma Summit '21

Robert Şerban, fondator Gral Medical: Ne-am mutat un pic...

Autor: Mirabela Tiron

27.09.2021, 13:30 265

“Compania noastră s-a mutat un pic în zona de prevenţie, scopul este să nu închidem secţiile si să asigurăm servicii celor care nu au acces la spitale publice. Anul acesta aşteptăm afaceri mai mari cu 20-25% pe oncologie şI pe partea de medicină de ambulatoriu să acoperim ce lasă statul descoperit”, ”, a declarat Robert Şerban, proprietarul Gral Medical în cadrul ZF Health&Pharma Summit.

Sistemul  privat are flexibilitate mai mare, de aici capacitatea de a lua decizii mai rapid şI rezultate mai bune, potrivit lui.

“Trebuie să preluam din ce înseamnă presiunea pe ambulatoriul de stat, spitalele ducându-se spre zona de Covid vor avea restricţii, aceasta este zona în care putem să sprijinim sistemul public. Noi testăm pe toată lumea, că este vaccinat sau nu. Avem cazuri de medic oncolog vaccinat pozitiv, pacient dializat vaccinat testat pozitiv. O mare problemă este că nu se testează vaccinaţii. Nu se poate face o reformă dacă nu avem gândire strategică, dacă nu avem la minister pe cineva cu gândire strategică”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO