Eveniment

Rex Tillerson: „Nu am vrut slujba asta... Soţia mea mi-a spus că ar trebui să o fac“

Rex Tillerson: „Nu am vrut slujba asta... Soţia mea...

Autor: Catalina Apostoiu

23.03.2017, 00:00 498

Rex Tillerson a declarat că nu a dorit să fie secretar de stat şi că a acceptat această slujbă numai pentru că soţia sa l-a convins, scrie The Guardian. Fostul executive al ExxonMobil a declarat că nu-l întâlnise pe Donald Trump înainte de a fi chemat la Trump Tower după victoria surprinzătoare a acestuia, pentru a vorbi cu preşedintele ales „despre lume“ şi experienţele sale ca CEO al unei companii petroliere.

„Când mi-a cerut la sfârşitul acelei conversaţii să fiu secretar de stat, am fost uluit“, a declarat Tillerson, adăugând că la 65 de ani, la sfârşitul unei cariere de patru decenii la ExxonMobil, se aşteptase să se pensioneze: „Urmam să merg la ranch să fiu alături de nepoţi“.

Totuşi, a povestit acesta, când s-a întors la locuinţa sa din Texas după întâlnirea cu Trump din New York, soţia sa, Renda St Clair, i-a spus: „Ţi-am zis că Dumnezeu nu a terminat cu tine“. Tillerson a declarat că simte acum că soţia sa a avut dreptate. Nu toţi sunt însă de aceeaşi părere.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO