Eveniment

Revista Maxim, pe piata incepand de astazi

24.10.2005, 18:35 165

Maxim, cea mai bine vanduta revista pentru barbati din lume, se lanseaza astazi pe piata romaneasca, avand-o pe coperta pe Ramona Badescu, coprezentatoare a editiei din acest an a Cerbului de Aur.

Maxim Romania, editata de PBR Publishing, o companie a MediaPro, este cea de-a 28-a editie internationala a publicatiei. Aceasta editie vine sa consolideze pozitia de lider mondial in categoria revistelor de lifestyle pentru barbati, pe care Maxim o detine, cu o audienta globala in crestere, de peste 17 milioane de cititori.

Publicatia lunara dedicata barbatilor este cunoscuta pentru conceptul revolutionar, care a creat un adevarat fenomen pe piata revistelor de gen existente pe plan mondial. Marca distinctiva a revistei Maxim este umorul: "inteligent, spumos, original, 98% romanesc", dupa cum sustin cei care o editeaza.

Celebra Ramona Badescu detine prima coperta Maxim in Romania. Ramona Badescu pozeaza, de altfel, in premiera pentru o revista de la noi din tara intr-un pictorial de acest tip. In plus, primul numar Maxim o dezvaluie intr-un pictorial si pe Anca Florescu, membra a trupei Laguna.

Redactorul-sef al revistei este Dragos Vasile, 31 ani, care a preluat aceasta pozitie dupa cea de sef serviciu Moravuri usoare la saptamanalul Academia Catavencu.

"Maxim Romania e o revista de la noi din tara. Asta inseamna, in primul rand, continut editorial romanesc. In al doilea rand, inseamna femei celebre din Romania. In al treilea rand - umor de inspiratie locala. Nimic din ceea ce e romanesc nu ne este strain. Traim intr-o tara trista, plina de umor, iar din asta nu poate iesi decat o revista de ras, de citit, de colectie", spune Dragos Vasile.

Creata de unul dintre cei mai mari publisheri independenti din lume, Dennis Publishing Ltd. (companie fondata la Londra, in 1974), revista Maxim are, in prezent, un tiraj mondial de peste patru milioane de exemplare, lunar, cu o audienta cumulata de peste 17 milioane de cititori in tari precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Germania, Rusia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Thailanda etc.

Lansata in 1995, editia originala Maxim vinde in acest moment, in Marea Britanie, peste 240.000 de exemplare, in medie, pe editie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO