Eveniment

Real Madrid distruge toate recordurile pentru transferul verii! Cel mai scump transfer din toate timpurile:180 de milioane de euro pentru Mbappe

Real Madrid distruge toate recordurile pentru transferul...

Autor: Ştefan Stan

25.07.2017, 14:52 3145

Real Madrid e gata să realizeze cel mai scump transfer din istoria fotbaluli, după ce s-a înţeles cu AS Monaco pentru achiziţionarea lui Kylian Mbappe, anunţă cotidianul spaniol Marca.

Conform sursei citate, Real şi Monaco au ajuns la un "acord de principiu" pentru atacantul de 18 ani, iar suma de transfer va "pulveriza toate recordurile" şi va ajunge până la 180 de milioane de euro.

Spaniolii notează că în acest moment în discuţie sunt două variante: fie ca Real să plătească direct 160 de milioane de euro, plus alte 20 de milioane în funcţie de obiective, fie ca preţul iniţial să fie de 150 de milioane de euro, iar restul de 30 de milioane să fie plătite sub formă de bonusuri.

În vârstă de doar 18 ani, Kylian Mbappe a intrat în atenţia marilor echipe ale Europei după un sezon fantastic avut la AS Monaco şi în special datorită prestaţiilor din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, când a marcat 5 goluri în 6 meciuri, în dublele cu Manchester City, Borussia Dortmund şi Juventus.

Mutarea lui Real Madrid pentru Mbappe vine oarecum logic, după ce spaniolii şi-au cedat în această vară două vedete: pe James Rodriguez (împrumutat la Bayern Munchen cu opţiune de cumpărare) şi Alvaro Morata (cedat definitiv la Chelsea pentru 80 de milioane de euro).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO