Eveniment

Reacţia surpriză a Vioricăi Dăncilă, despre Dragnea: Pe lângă şapte bărbaţi care mă urăsc, iată că a venit şi al optulea

Reacţia surpriză a Vioricăi Dăncilă, despre Dragnea:...

Autor: Departamentul Politic

05.11.2019, 20:58 319

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la contestaţia lui Liviu Dragnea privind alegerea ei ca preşedinte al PSD, că nu o bucură acest lucru. Ea că a apărut, pe lângă cei şapte bărbaţi care o urăsc şi atacă, şi un al optulea, însă se poate lupta cu toţi opt.

„Nu pot să spun că mă bucură acest lucru. Aş minţi şi am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă şapte bărbaţi de stat care mă urăsc şi mă atacă, iată că a venit şi al optulea. Pot să mă lupt cu toţi opt”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi seara la Antena 3, întrebată cum comentează faptul că Liviu Dragnea a contestat alegerea ei în funcţia de preşedinte al PSD.

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în dosarul în care acesta contestă noua conducere PSD, stabilită la Congres. Instanţa a respins şi cererea de sesizare a CCR.

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului Bucureşti prin care a respins, în data de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere social-democrată.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO