Eveniment

Reacţia Simonei Halep după victoria dificilă în faţa Mariei Şarapova! De ce a fost greu cu rusoaica: "Joacă foarte..."

Reacţia Simonei Halep după victoria dificilă în faţa...

Autor: Alina Mihai, Mediafax

19.05.2018, 22:22 1627

Simona Halep (1 WTA) a învins-o dramatic pe Maria Şarapova (40 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, calificându-se în ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. La finalul unei întâlniri foarte disputate, constănţeanca a explicat jocul rusoaicei, dar şi cât de mult a ajutat-o intervenţia lui Darren Cahill. 

Ca de obicei, Şarapova a apelat la tertipurile clasice: trasul de timp în timpul serviciului sau pauza prelungită dintre seturi. Totuşi, Simona Halep şi-a păstrat cumpătul, l-a chemat pe Darren Cahill pentru a o linişti şi a răsturnat cursul jocului, iar la final a recunoscut că i-a fost greu împotriva adversarei: "E întotdeauna greu când joc împotriva ei. Joacă foarte plat şi e greu să returnez mingile, dar am fost încrezătoare că am suficientă putere să pot câştiga meciul. Nu m-am gândit prea mult la faptul că am pierdut primul set, am rămas concentrată pe ce aveam de făcut."

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO