Eveniment

Reacţia Plaza România după incidentul tragic de ieri, în care a murit o persoană după ce a căzut în interiorul mall-ului

Reacţia Plaza România după incidentul tragic de ieri,...

Autor: Ştefan Stan

25.01.2017, 16:18 486

O femeie în vârstă de 52 de ani a murit ieri la Spitalul Universitar, după ce a care a căzut în interiorul mall-ului Plaza România, a declarat, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Leonard Grecescu.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au anunţat că, femeia, în vârstă de 52 de ani, s-ar fi împiedicat în timp ce cobora cu scara rulantă de la etajul 1 la parter, s-a dezechilibrat şi a căzut. Ulterior aceasta a fost transportată la spital, anunţă poliţiştii, dar nu a mai putut fi salvată. 
 
Vedeţi mai jos reacţia Plaza România la incidentul petrecut marţi: 

”Tragicul eveniment petrecut in mall ne intristeaza profund si gandurile noastre se indreapta catre familia femeii accidentate. In jurul orei 15:30 o femeie care cobora scarile rulante de la etajul 2 a cazut in gol. Atat colegii nostri cat si clientii mall-ului au sunat imediat la 112. Primul echipaj a ajuns in mai putin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de interventie din mall au fost prezente la fata locului. Suntem in contact permanent cu autoritatile, colaboram cu toate institutiile abilitate in vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmarile si informatiile pe care le avem au fost puse deja la dispozitia organelor abilitate,” spun reprezentantii Plaza Romania.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO