Eveniment

Reacţia Olguţei Vasilescu după discuţiile privind înfiinţarea parchetelor financiare şi a declaraţiilor de avere depuse de fiecare cetăţean: Coadă pe două rânduri! PNL îi consideră pe toţi hoţi! Cătuşiadă la tot poporul

Reacţia Olguţei Vasilescu după discuţiile privind...

Autor: Departamentul Social

29.11.2019, 13:01 454

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat după discuţiile privind înfiinţarea parchetelor financiare şi a declaraţiilor de avere depuse de fiecare cetăţean, spunând că „absolut toţi” trebuie să se aşeze „la coadă pe două rânduri (..) că a venit PNL la guvernare şi îi consideră pe toţi hoţi”.

Lia Olguţa Vasilescu este ironică la adresa celor care au crezut că odată cu venirea PNL la guvernare, aceştia vor avea treabă doar cu PSD-iştii. „ Ce credeaţi? Ca doar cu PSD-iştii au treaba? Că dacă aţi sărit prin piaţă sau aţi votat disciplinat scăpaţi?”, scrie Vasilescu pe Facebook.

„Hai! Aşezaţi-vă liniştiţi la coadă, pe două rânduri, dar absolut toţi, nu doar politicienii şi funcţionarii publici, să vă depuneţi declaraţia de avere, că a venit PNL la guvernare şi, aşa cum ştiţi, PNL îi consideră pe toţi hoţi si e cu lupta anticorupţie! Ce credeaţi? Că doar cu PSD-iştii au treabă? Că dacă aţi sărit prin piaţă sau aţi votat disciplinat scăpaţi? În plus, PNL ne propune şi o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetaţeanul, că DNA e pentru şmecheri, dar trebuie să aveţi şi voi, ceilalţi, pe unii care să vă cerceteze! Cătuşiadă la tot poporul... #aveţiceaţivotat”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Reacţia politicianului vine după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Cristian Băcanu, a spus că soluţii pentru combaterea evaziunii fiscale ar fi înfiinţarea unor parchete financiare şi ca toţi cetăţenii să depună o declaraţie de avere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO