Eveniment

Reacţia lui Wesley după ce mai multe publicaţii din presa arabă au scris că a murit: "Am auzit că m-a omorât cineva...Mai amult de trăit!"

Reacţia lui Wesley după ce mai multe publicaţii din...

Autor: Pro Sport

23.08.2016, 15:06 257

Wesley s-a amuzat când au auzit ştirea că a murit. Fostul atacant al lui FC Vaslui era plajă cu soţia şi copilul său în momentul în care a primit mai multe telefoane în care a fost întrebat dacă trăieşte:

„Am auzit că m-a omorât cineva. Ce glumă… sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând. Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a spus Wesley pentru Fanatik.ro.

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui şi omul care l-a adus pe Wesley în România, susţine că a sunat mai mulţi cunoscuţi şi aceştia i-au confirmat că presa arabă a lansat zvonuri false: ”Din telefoanele pe care le-am dat, se pare că este o veste bună: nu e nimic adevărat. Se pare că presa din Arabia Saudită este puţin mai mincinoasă. Să sperăm că Wesley acum bea o Corona şi zâmbeşte când citeşte”, a declarat Porumboiu pentru ProSport.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO