Eveniment

Reacţia lui Mihai Fifor după ce a căzut Guvernul: PSD în opoziţie. Se încheie una dintre cele mai bune guvernări ale României după Revoluţie

Reacţia lui Mihai Fifor după ce a căzut Guvernul:  PSD...

Autor: Departamentul Politic

10.10.2019, 18:43 498

Mihai Fifor a scris, joi, pe Facebook, că prin trecerea PSD-ului în opoziţie se încheie una dintre cele mai bune guvernări pe care le-a avut România după Revoluţie şi că viitorul guvern va avea o altă mentalitate, care nu va mai pune cetăţeanul în centrul priorităţilor sale.

„Moţiunea a trecut, iar PSD merge în opoziţie. Se încheie una dintre cele mai bune guvernări pe care le-a avut România după Revoluţie. Pare mult spus acum, dar veţi avea ocazia să faceţi comparaţia. Nu mă refer aici doar la măsurile crunte de austeritate anunţate deja. Va fi o altă mentalitate de guvernare a ţării, care nu mai pune omul în centru preocupărilor. Vine o adunătură de partide care ne-au înjurat vreme de 3 ani că majorăm prea mult pensiile şi salariile şi că scădem prea mult taxele. Este clar o altă viziune!”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El susţine că viitorul guvern va anula creşterea de venituri şi românii îşi vor pierde locul de muncă, iar acest demers nu se poate opri decât la alegerile prezidenţiale.

„Vor anula creşterile de venituri şi mulţi dintre voi îşi vor pierde locul de muncă. Dar veţi vedea că nu vor face nici investiţiile pentru care ne-au acuzat pe noi. Pentru că nu lipsa banilor a fost obstacolul, ci constrângerile interne şi externe, care nu permit un ritm mai susţinut. Vor veni şi vor încălca tot ceea ce ne cereau nouă să nu facem. Vor modifica legile justiţiei prin ordonanţă de urgenţă, vor numi politic procurorii, vor decapita parchete sau le vor desfiinţa cu totul, vor creşte tarifele la utilităţi şi vor lăsa dobânzile să urce din nou la cer. Nu vor mai fi măsuri protecţioniste pentru economia naţională, pentru fermierii români, pentru antreprenorii noştri. Cei care vin acum la guvernare spun că o astfel de abordare este naţionalistă şi anti-europeană. Dar mai avem o şansă să oprim tăvălugul austerităţii care vine peste noi. Votul din noiembrie”, a adăugat Fifor.

Totodată, secretarul general al PSD susţine că partidul va merge mai departe, chiar şi după trădările din formaţiune.

„Puteţi trimite la Cotroceni un nou preşedinte care să sprijine un guvern pentru continuarea măsurilor sociale pe care le-am început, şi pentru aplicarea calendarului de majorări de venituri pe care, altfel, le veţi pierde. Aveţi un vot care poate însemna enorm pentru viaţa familiilor voastre în următorii 4-5 ani. Depinde de voi cum il veţi folosi! Noi, cei din PSD, ne vom regrupa şi vom fi din nou în prima linie ca să luptăm cu adevărat pentru fiecare român, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Vă mulţumesc pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o! Multumesc colegilor senatori si deputati pentru modul in care au dus lupta de azi...din pacate, tradarea si-a facut din nou loc intre noi. Dar, mergem mai departe. Pentru români şi pentru România!”, a subliniat Fifor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO