Eveniment

Reacţia lui Ludovic Orban după ce a pierdut în faţa lui Cîţu cursa pentru şefia PNL: Veţi plânge „pentru bieţii care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor Partidului Naţional Liberal”

Reacţia lui Ludovic Orban după ce a pierdut în faţa...

Autor: Laura Buciu

25.09.2021, 21:44 6210

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, le-a spus susţinătorilor săi, după ce a pierdut competiţia în faţa lui Florin Cîţu că vor plânge „pentru bieţii care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor Partidului Naţional Liberal”.

Ludovic Orban a participat la o sesiune foto alături de susţinătorii săi, după ce a pierdut lupta cu Florin Cîţu, pentru şefia PNL.

Lângă Orban s-a aşezat un liberal, pentru fotografie: „Cu fruntea sus, preşedintele nostru”, a spus el.

„Acesta este preşedintele nostru”, îi spune o femeie lui Ludovic Orban, în timp ce îi face o fotografie.

Dând să plece, lângă Orban se aşează un bărbat, căruia fostul preşedinte i se adresează: „Mariane, cu ochii în lacrimi, plângeţi pentru bieţii care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor Partidului Naţional Liberal”.

Sesiunea foto continuă, în timp ce unii liberali îi înghiontesc pe alţii, mai timizi, să meargă să facă poze cu fostul lider PNL.

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El l-a învins în competiţia internă pe Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte în funcţie. Cîţu a obţinut 61,2% din sufragii.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO