Eveniment

Reacţia lui Florin Cîţu, după valul de critici din PSD la programul de Guvernare: Am văzut criticile socialiştilor la programul de guvernare al PNL. Înseamnă că e scris bine

Reacţia lui Florin Cîţu, după valul de critici din...

Autor: Departamentul Politic

29.10.2019, 11:50 350

Florin Cîţu, propus ministru al Finanţelor în Guvern, a afirmat că înseamnă că programul de guvernare al PNL e scris bine, având în vedere criticile socialiştilor la măsurile pe care le conţine documentul. Liberalul a precizat că programul nu e perfect, însă „merge în direcţia bună pentru România”.

„Am stat în aceste zile şi am văzut criticile socialiştilor la programul de guvernare al PNL. Toţi aceşti urmaşi ai lui Stalin, Lenin, Troţski şi Ceauşescu ajung la o singură concluzie: -în sfârşit are şi sectorul privat un program de guvernare după 30 de ani de «socialism cu faţă umană» şi 45 de ani de dictatură comunistă”, a scris Florin Cîţu, marţi, pe Facebook.

Liderul senatorilor liberali mai spune că asta „înseamnă că programul de guvernare al PNL e scris bine. Nu este perfect, pentru că urmează un guvern de tranziţie, dar merge în direcţia bună pentru România”.

Miniştrii propuşi în Cabinetul Orban vor fi audiaţi în comisiile parlamentare de specialitate marţi şi miercuri. Florin Cîţu urmează să răspundă întrebărilor aleşilor în şedinţa Comisiilor reunite pentru buget ale Parlamentului, marţi, de la ora 11.00.

Votul pentru învestirea noului Guvern urmează aibă loc într-un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, luni, 4 noiembrie, de la ora 14.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO